top of page
Om iSky.png

God kompetanse = din trygghet

Våre ansatte har en drivende kraft til å fokusere på kundens behov. Kombinert med en genuin interesse for hva som er tilgjengelig av teknologi, skaper dette merverdi for kunden.

Vår spisskompetanse

– drift og vedlikehold

iSky har sin kompetanse innen IT-drift med spesiell fokus på de nyeste teknologier innenfor Drift (Hosting), både lokalt (Private Cloud) og i Skyen (Public Cloud). Vi leverer avanserte løsninger for kunder som har høye krav til funksjonalitet, stabilitet og oppe- tid.

Vi etablerer skreddersydde miljøer innen IT-kontordrift for våre kunder. Vårt team setter sammen løsninger på en enkel og fornuftig måte.

iSky har ansatte med lang erfaring. Vi har jobbet med IT-drift og skytjenester i 20 år.
I vår bransje skal vi være best på service og support, med et kontinuerlig 
LIFECycle-fokus for kunden!

Våre kontorer:

Vårt hovedkontor ligger i Oslo i Brynsveien 5 like ved Helsfyr.

Veibeskrivelse med bil: Ta av fra E6 ved Helsfyr, kjør Østensjøveien mot Bryn og ta inn til høyre på Brynsveien ved Circle K stasjonen. Det er mulighet for parkering utenfor bygget. 

Veibeskrivelse kollektivt: Det er enklest å komme til oss ved å benytte t-bane til Brynseng stasjon. Vårt kontor ligger helt inntil t-bane stasjonen på nordsiden  

Vårt avdelingskontor finner på Ringebu Innovasjonssenter.

Adresse: Jernbanegata 4 i Ringebu/ 2.etasje.

Veibeskrivelse: Ringebu ligger midt mellom Oslo og Tronheim i Gudbrandsdalen. Kjør E6 inn i Ringebu sentrum, Jernbanegata ligger rett ved E6.

Ta kontakt med oss!

Takk! Din meldingen er mottatt og vi tra kontakt med deg i løpet av kort tid.

bottom of page