top of page
Referanser.png

Hvem jobber vi med?

Se våre referanser

iSky har flotte kunder som vi er stolte over å jobbe med.

Ta en kikk på referansene våre under og lurer du på noe er det bare å ta kontakt. 

City-finansiering-AS.png
City Finansiering har valgt iSky som samarbeidspartner for å drifte lokal IT.

 

«Overgangen til ny driftsleverandør gikk smertefritt» sier Ole Ronny Vekseth, økonomidirektør i City Finansiering AS. City Finansiering konsernet eier og forvalter eiendommer i Norge, Sverige og Finland. De årlige driftsinntektene utgjør ca 400 millioner kroner. City Finansiering ble etablert i 1992, og er et solid og veldrevet selskap. Selskapet eies av Kim Erla med familie. City konsernet har i dag 69 ansatte.

 

iSky overtok driften i desember 2017, og drifter selskapets interne nett, servere og klienter. «Kombinasjonen av 0365 og tunge interne fagapplikasjoner gjør City til en spennende kunde for oss» sier DPO Are Burum. «Det er mange interne systemer som må oppgraderes og sys sammen mot 0365».

norsirk-logo.png
Norsirk har valgt iSky som samarbeidspartner for å bygge og drifte ny digital plattform i Microsoft Azure.

 

Norsirk er et landsdekkende produsentansvarsselskap som gjenvinner elektriske og elektroniske produkter, batterier og emballasje fra rundt 2500 oppsamlingssteder i Norge.

 

Norsirk har i dag en rekke ulike fagsystemer som brukes av kunder, leverandører og Norsirk selv. For å få optimalisert arbeidet, ønsker bedriften nå en ny kundeportal. iSky har fått oppdraget med å være med på å designe arkitektur og drifte denne portalen, som har arbeidstittelen «NorsirkPortalen». 

 

Hovedmålsettingen var å etablere en skyplattform for fagsystemet basert på nyeste teknologi. Den moderne digitale løsningen utnytter Microsoft Azure skalering og automatiseringsfunksjonalitet, og gir store fordeler for Norsirk. «Dette er en spennende kunde for oss, og vi gleder oss til å drifte en løsning som bidrar til å effektivisere det viktige arbeidet Norsirk gjør for miljøet» sier daglig leder i iSky AS Lars Hegdahl. Norsirk samler inn, miljøsanerer og gjenvinner avfall i henhold til kundenes produsentansvar. Gjennom Avfallsforskriften pålegges bedrifter som importerer eller produserer elektriske eller elektroniske produkter, batterier og emballasje for det norske markedet, et ansvar for å finansiere innsamling, sortering og behandling av disse avfallstypene. Norsirk sørger for at denne jobben gjøres i henhold til gjeldende lovverk, på vegne av sine kunder.

 

Den nye NorsirkPortalen integreres med flere offentlige instanser som SSB (Statistisk Sentralbyrå), TAD (Toll- og avgiftsdirektoratet) og EE-registeret (Miljødirektoratet). 

Norgesgruppen-hovedlogo.png
Norges fotballforbund.jpg
Norges luftsportsforbund.png
iSYS logo.png
Wilhelmsen-Logo.png
Datatilsynet_logo_L_sort.jpg
modulvegger-logo.png
Toll-logo.jpg
kystverket-fullfarger.png
Addsecure_logo.png
calpro_logo.png
Biovotec_logo.png
norsirk-logo.png
Den_norske_kirke-01.png
VisitOslo logo.png
matprat-logo-original-cmyk-1573x524.jpeg
wittusen-og-jensen-logo farger.jpg
tinelogo_transparent.png

Ta kontakt med oss!

Takk! Din meldingen er mottatt og vi tra kontakt med deg i løpet av kort tid.

bottom of page